vice busters (1)
vice busters (3)

Ce este ViceBusters

ViceBusters este un nou concept împotriva viciilor ce presupune un concurs de scurtmetraje care pot fi filmate chiar și cu telefonul mobil, create de tineri pentru tineri. Aici se premiază pasiunea și creativitatea întrucât un adevărat mesaj se poate transmite doar prin dedicație. Astfel, nu contează rezoluția unei imagini sau camera video foarte scumpă, intenția mesajului și cum este distribuit datorită talentului sunt caracteristicile pe care trofeul ViceBusters îl caută!

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Neamț prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Neamț în colaborare cu Centrul de Cultura Carmen Saeculare, Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț, Consiliul Județean al Elevilor Neamț.

Misiune și scop

Scopul Vice Busters este de a conștientiza modul prin care viciile de tot felul te pot răni atât pe tine, cât și pe cei dragi ție. Astfel, ne dorim într-un mod distractiv ca beneficiarii direcți ai acestui proiect, tinerii din ciclul gimnazial și liceal, să conștientizeze gravitatea acestor probleme pe care, vrei nu vrei, le întâlnești la tot pasul. A fi informat și a lua la cunoștință sunt primii pași în a combate aceste dificultăți! De altfel, demersul este unul mai mult decât informativ: ViceBusters dorește să aprindă dorința de a crea și de a descoperi noi talente ascunse în domeniul cinematografic.

vicebusters

Echipa Noastră

Adrian Bourceanu - presedinte Atop

Adrian Bourceanu

Presedinte A.T.O.P.
Florin Vornicu

Florin Vornicu

Consilier judetean, Manager concurs și Co-fondator
Daniel Sandu

Daniel Sandu

Co-fondator
alexandra atanasiaei

Alexandra Atănăsoaei

Designer grafic
Ioana Dunare

Ioana Dunăre

Director de redacție & Editor
Ioana Corduneanu

Ioana-Alexandra Corduneanu

Director de comunicare

Andrei Ifrim

Marketing superviser & social media