vice busters (1)
vice busters (3)
vice busters (2)

Anunțul mult așteptat: JURIUL!

juriul vicebusters

Întrebările iau sfârșit ACUM! Fără îndoială, juriul a fost ales. Iar, cu acest anunț, surprizele încep și emoțiile se intensifică!

Pentru gala de la Piatra Neamț, juriul va lua deciziile cu vedere la scurtmetrajele trimise de concurenți, făcute chiar și cu telefoanele mobile. Aceste decizii sunt finale și nu pot fi contestate.

Cei cinci, da, chiar cinci jurați vor viziona toate scurtmetrajele trimise în concurs, vor dezbate și vor decide câștigătorii primei ediții ViceBusters Film Challenge. Bineînțeles, vor înmâna premiile și vor petrece împreună cu talentații câștigători. Premiile costau în bani, trofee și diplome!

Cu bucurie vă prezentam jurații primei ediții ViceBusters Film Challenge! Cinci personalități din lumea filmului, așteptate în carne și oase la Gala de la Piatra Neamț la Cinema Mon Amour din 18 noiembrie.

CUZIN TOMA – actor – cunoscut pentru îndrăgitul personaj Firicel din serialul Las Fierbinți, dar și din filmele Aferim!, București NonStop sau Comoara, filme la care a fost nominalizat la doua premii Gopo. Va fi președintele de onoare al juriului primei ediții.

DANA ROGOZ – actor, prezentatoare – cu realizările sale în domenii diverse, este cunoscută din serialele difuzate pe multe platforme din România: Îngerașii pe canalul Acasă, La Bloc, Fete cu lipici pe canalul ProTV dar si din filme precum Mo.

STEFAN IANCU – actor – tânărul actor se face cunoscut internațional încă de mic, în România fiind cunoscut în special pentru filmul Un pas în urma serafimilor pentru care a câștigat un premiu Gopo, serialul Vlad de la ProTV, dar și din activitatea în videoclipuri muzicale.

DANIEL SANDU – regizor – organizator al concursului ViceBusters Film Challenge, este regăsit și printre jurații de anul acesta. Este cunoscut pentru filmul original Netflix, în limba română, distribuit în 190 de țări, Tata muta munții, dar si pentru seriale romanești precum La Bloc pe canalul ProTV și Bani Negri filmat chiar în Piatra Neamț, distribuit pe HBO.

Și… nu în ultimul rând…

ADRIAN NARTEA – actor, model – însuși actorul principal din VLAD, serialul distribuit pe canalul ProTV. A jucat și în seriale precum La Bloc distribuit pe ProTV. Debutat în lumea modei, acesta și-a găsit adevărata chemare în filmografie. Actual, se ocupă să joace într-un nou proiect numit The Cimpi’s.

Înainte de gala, o ora întreagă fi dedicată covorului roșu pentru concurenții ViceBusters Film Challenge.  În acel moment, li se vor alătura cei cinci jurați care vor fi disponibili pentru poze, autografe, dar mai ales pentru socializarea cu fanii și concurenții. Iar, ca pentru orice covor roșu, va exista un dress-code obligatoriu.

Nu uitați, gala se ține pe 18 noiembrie, iar accesul este gratuit, DAR se va face pe bază de invitație și/sau rezervare loc în limita disponibilă.

Ne vedem la Cinema Mon Amour!

Echipa ViceBusters.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest